Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

πιάσαμε ταυτόχρονα την ίδια σκιά με ένα περιστέρι και καθόμαστε και τα 2 δίπλα δίπλα ακουνητα με ύφος μην κάνεις

6 σχόλια:

  1. ....................................................he anti-Russian campaign in the Baltics is being carried out with the full protection of Brussels and Washington. In the Baltics, in fact, neo-fascist states are being formed, cultivating hatred for everything Russian - Russian Foreign Ministry niinpä

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. klo 16:36: Marinilta kysytään, olisiko hän ollut sunnuntaiaamuna päätöksentekokykyinen. Marin toteaa, että päätöksentekokokoukset sovitaan hyvissä ajoin etukäteen. Hän ei muista kertaakaan käyneen niin, että keskellä yötä olisi tullut äkillinen tilanne lähteä valtionneuvoslinnaan. Hän kertoo olevansa tavoitettavissa.

    klo 16:34: Marin pitää syytöksiä raskaina ja painavina oman oikeusturvansa takia. Hän kertoo käyneensä huumetesteissä, tulos tulee noin viikon kuluttua.

    klo 16:33: Pääministeri Sanna Marin toivottaa tiedotusvälineiden edustajat paikalle. klo 16:40: Marin kertoo peruneensa lomansa siksi, että hänelle aluksi varattu pidempi loma keskeytyi tasavallan presidentin Kultarannan esittelyn vuoksi 4.8.

    Hän kertoo, että lomien järjestelyissä ja ilmoituksissa on todennäköisesti käynyt inhimillinen virhe. Hän toteaa, että hänelläkin on vapaapäiviä ja -iltoja.

    klo 16:38: Kysyttäessä, onko kohubileistä jo liian kauan aikaa selkeään huumetestitulokseen, Marin vastaa, että ei tiedä. Hän kertoo käyneensä testeissä varmuuden vuoksi ja painottaa, että ei ole koskaan edes kokeillut huumausaineita.

    klo 16:37: Marin kertoo toistamiseen, että ei ole nähnyt huumeidenkäyttöä kohutuissa juhlissa. "En ole ollut tällaisissa tilanteissa. Ulkomailla joskus nähnyt, että jotkut polttavat pilveä."lo 16:44: Marin toteaa olevansa harmissaan, että videomateriaali päätyi julkisuuteen. Hän kertoo tietävänsä, että hänestä kuvataan jatkuvasti videokuvaa, liikkuu hän missä tahansa. Tämä tuntuu hänestä pahalta. Marin kertoo haluavansa jatkossakin luottaa siihen, että kansalaiset ymmärtävät myös pääministerin vapaa-ajan ja yksityisyyden päälle.

    klo 16:42: Jari Hanska kysyy, miten pääministeri kuvailee toimintakykyään, mikäli nopeaa virkatehtävien hoitamista ilmenee. Marin toistaa, että kokoukset pidetään päiväsaikaan. Marin vastaa toimintakykynsä olleen hyvä. Hänellä ei ollut viikonlopulle tiedossa kokouksia.

    - Jos olisi tullut tarve, olisin lähtenyt hoitamaan työtehtäviä kesken illan, Marin sanoo.

    Hän ei pidä todennäköisenä, että valtioneuvosto kokoontuisi kesken yön.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. lo 16:46: Seiska-lehden toimittaja kysyy, miksi Marin on poseerannut kuvassa rikoksesta tuomitun henkilön kanssa. Marin ei kommentoi, ja lisää, että elämme oikeusvaltiossa. Hän ei lähde arvioimaan yksittäisten henkilöiden rikoksia.

    klo 16:45: Marin toteaa toistamiseen viettäneensä aikaa ystäviensä kanssa aikaa, tekemättä laittomuuksia. Turvapalvelu on hänen mukanaan kaikkialla.

    Marin kertoo, että kansalla on oikeus ilmaista tyytyväisyytensä tai tyytymättömyytensä poliittisista toimista. 16:49: Marin kertoo, että hauskanpidolle ja rennolle illanvietolle on tarvetta jos kenelläkin. Hän lisää, että ei keväällä ole viettänyt juuri vapaa-aikaa ystäviensä kanssa. Hänen mukaansa uutisointi antaa värittyneen kuvan vapaa-ajastaan, ja tekee enemmän töitä kuin juhlii.Bilevideokohun keskelle joutunut pääministeri Sanna Marin (sd) järjestää tiedotustilaisuuden Kesärannassa tänään perjantaina kello 16.30.

    Valtioneuvoston kutsussa ei kerrottu tilaisuuden teemasta muuta kuin se, että Marin on median tavattavissa ja vastaa toimittajien kysymyksiin.

    IL-TV näyttää tapahtuman suorana lähetyksenä. Voit seurata tiedotustilaisuutta myös tekstimuotoisena alta:

    klo 16:49: Laulaja Olavi Uusivirran kanssa nähdyssä videossa ei Marinin mukaan tapahdu mitään sopimatonta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 16:51: - Kuten olen yrittänyt kuvailla, valtaosan ajastani käytän työntekoon ja sitten perhe-elämään. Muutamia kertoja vuodesssa vietän aikaa ystäviensä kanssa ja juhlimassa, Marin sanoo.

    Marin kertoo, ettei pysty hallitsemaan, miten hänestä uutisoidaan. Marin ei moiti lehdistöä, mutta kertoo käyttävänsä lähes kaiken aikansa työntekoon ja toivoo, että siitä uutisoitaisiin enemmän.lo 16:52: Hanska kysyy, onko kohutun juhlaseurueen hallussa muita videoita, joita ei ole tullut vielä esille.

    Marin kertoo, että häntä kuvataan missä tahansa. "Aivan varmasti on vaikka minkälaista materiaalia."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. lo 16:54: Kysyttäessä matkustiko hän virka-autolla ravintola Teatteriin jatkoille, Marin kertoo, että ei käytä virka-autoa vapaa-ajallaan.

    klo 16:54: Marin ei osaa sanoa, millaista materiaalia ystäväpiirissä mahtaa vielä olla. Hän toteaa toistamiseen, että ei ole oikein levittää ja julkaista yksityistä materiaalia. "Ovat yksityisiä videoita."

    Marinilta kysytään, oliko hänelle ok, että videot jaettiin yksityisellä tilillä. Hän ei kommentoi enempää, paitsi että ne olivat yksityisiä.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o 16:56: Marin kertoo toivovansa, että vuonna 2022 olisi hyväksyttävää, että pääministerin asemassa olevat henkilöt saisivat viettää vapaa-aikaansa ja tanssia ystäviensä kanssa. "En halua menettää uskoani ihmisiin. Minä hoidan työtehtäväni jatkossakin parhaani mukaan."

    ΑπάντησηΔιαγραφή