Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ukr tilanteen nopean analyysin keskusKuinka ihmeessä– keskelle tasaisen typerää todellisuutta, joka vain on – voi ilmestyä jotain sellaista kuin ilmeneminen?ajatksena joo mutta tämä meeenee jo liian pitkälle. en tanssi ajatelleen voi hitto. hiit åt.oneksi tasaisen typerää ei/et ole

5 σχόλια:

  1. Mutta olithan toki myös sinä - helkkarin himphamppu - yks varsinainen lihatiskin erikoistarjous - 2,99/kg/potkalla (ostin sinua yli 7 kilon pötikän - halvalla kun sain...)

    Olit kuitenkin aluksi niin kylmä, että sinua piti ensin lämmittää päiväkausia, jotta olisit edes hiukan pehmentynyt.

    Sitten sinulle piti panna mittari kainaloon ja kypsentää tuntikaupalla sopivassa hehkussa - etkä tämänkään jälkeen maistunut aidolta ilman tulista sinappia ja hyvää mielikuvitusta.
    *
    Että näin siinä kävi Vaari. Kun itsekäs, paha ja helvetin nälkäinen mies ryhtyy syömään tarjouskinkkua, se hermostuu, jos siinä kinkussa maistuvat pikemminkin vieraat lisäaineet kuin aito liha.
    Mutta koska minulla on hyvä mielikuvitus, söin Tarjousmummon kokonaan ja mietin jopa, josko hankkisin Uudeksi Vuodeksi samanlaisen. Veikkaan, että saan sellaisen Joulun jälkeen vielä halvemmalla kuin viime torstaina.
    Ja luuthan voi aina heittää naapurin koiralle.

    (to be interpreted some day by Sigmund Freud)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Seuraavaksi varmaan muuri Berliinin tapaan. Mielipuolista.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. _U_Lehto Entä jos oletkin väärässä? Kovenevalla retoriikalla olemme lopulta sodassa. Ei kai se tarkoitus? Missä diplomatia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Venäjä ei kuulemma nouse ennenkuin se siirtyy feodaalis-bysanttilaisesta kahmimisen hengestä protestanttiseen moraaliin. #Saksanmalliin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sovittaisiinko niin etten tänään tee yhtään mitään. :) #luppopäivä

    ΑπάντησηΔιαγραφή