Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

i tunnetta,fallacy f reductionism in economic theoriees,gdp asa mesure

koskessa vesi kihisi kiviä vaste virta väpsyi,kyllä minä tuosta yli uin koska tahhaa vakuutti putkiasentqja evp.silikonisunila.isä peruuttiκόρ παραμονής στην έδρα κατέγραψε χθες - δεύτερη μέρα των προγραμματικών δηλώσεων - η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία προήδρευσε συνολικά 14 ώρες! Έξι ώρες κατά την πρωινή συνεδρίαση και οκτώ ώρες κατά τη βραδινή συνεδρίαση, η οποία ξεκίνησε στις 6 και Theresno international mechanism to surplus for balancing trade surplusss n deficit..x 30 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 2 και 30 μετά τα μεσάνυχτα. Το εντυπωσιακό είναι ότι η κ. Κωνσταντοπούλου δεν κατέβηκε από την έδρα ούτε μία στιγμή…tänä greece

6 σχόλια:

  1. onhan oho kun. alkaa lukea saisiota ja suomalaisia sitä närkästyy eiku pahastuu tarkotan Masentuu haha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kavi ankara vastamysrky,joku huitoi vihmasadetta kasvoihin.inha keskieuroopassa 1890

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ημερίδες της Γερμανίας.

    -Η γερμανική εφημερίδα Die Zeit γράφει πως σήμερα τα μεσάνυχτα, θα ολοκληρωθεί στην ελληνική βουλή η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και αμέσως μετά ο Α.Τσίπρας θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

    -Ο αρθρογράφος των Financial Times, Bill Emmott θεωρώντας ότι τόσο η χώρα μας όσο και η Βρετανία δεν είναι σε θέση να εκβιάζουν τους υπόλοιπους και να αναμένουν την επίτευξη των συμφωνιών που επιδιώκουν, συνιστά σε Ελλάδα και Βρετανία να εκπονήσουν προτάσεις που θα είναι επωφελείς όχι μόνο για τις ίδιες, αλλά και για τις υπόλοιπες χώρες, αφού το επιχείρημα «αγανακτήσαμε, δεν αντέχουμε άλλο» δεν είναι αρκετό.

    -Κριτική στην στάση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών ασκεί ο βρετανικός Guardian, ο οποίος εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει λίγο νερό στο κρασί του. Η τακτική Βαρουφάκη να κρατά ένα όπλο στον κρόταφό του και να ζητά λύτρα για να μην τραβήξει την σκανδάλη, προφανώς δεν αποδίδει, γιατί Γερμανοί και λοιποί Ευρωπαίοι έχουν αντιληφθεί την μπλόφα. Το αποτέλεσμα είναι ένα αδιέξοδο που κάνει αδύνατη την διαπραγμάτευση, γράφει ο βρετανικός Guardian. «Η Ελλάδα έχει επανέλθει στο σημείο εκκίνησης σε αυτό τον διαγωνισμό πόκερ με την Γερμανία και την Ευρώπη. Η νέα κυβέρνηση έδειξε τα καλύτερα χαρτιά της πολύ νωρίς και δεν έχει άλλη αξιοπιστία αν θέλει να συνεχίσει να μπλοφάρει. Οπότε τι θα συμβεί; Το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι να παραδεχθεί σύντομα την ήττα του ο ΣΥΡΙΖΑ και να επιστρέψει σε ένα πρόγραμμα στο στυλ της τρόικας που απλώς θα ακούγεται πιο ευχάριστο γιατί δεν θα περιλαμβάνει την λέξη τρόικα...» τονίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γαλλική εφημερίδα Le Monde στέκεται στην χτεσινή δήλωση του Γάλλου υπουργού Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν στους G20 στην Κωνσταντινούπολη, για την …Αθήνα. «Πρέπει να σεβαστούμε την ελληνική ψήφο, αλλά και τις ευρωπαϊκές δεσμεύσεις», τόνισε ο Σαπέν. Η «Le Monde», αφού σχολιάζει την επιφυλακτικότητα του Βερολίνου, εκτιμά πως η γαλλική κυβέρνηση δεν έχει πρόθεση να έρθει σε ρήξη με τον εταίρο της στο γαλλογερμανικό άξονα.

    -Με καλό μάτι βλέπει τις πρώτες μέρες και τα πρώτα έργα του ΣΥΡΙΖΑ η γαλλική εφημερίδα Liberation. «O ΣΥΡΙΖΑ πέρασε τις... πρώτες εξετάσεις», γράφει, σχολιάζοντας θετικά την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην ελληνική βουλή κατά την παρουσίαση των προγραμματικών του δηλώσεων. «Για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπ' αριθμόν 1 εχθρός της Ελλάδας είναι η Γερμανία», επισημαίνει η εφημερίδα, αναφερόμενη στην πρόθεση του κ.Τσίπρα, να διεκδικήσει πολεμικές αποζημιώσεις από το Βερολίνο αλλά και την σκληρή απάντηση της γερμανικής κυβέρνησης ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει. Παρά την σθεναρή αντίδραση του Βερολίνου και της ΕΚΤ, ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός συνεχίζει, σύμφωνα με την εφημερίδα, να κρατά τις υποσχέσεις του αφού στις προγραμματικές του δηλώσεις ανακοίνωσε όλα όσα είχε πει προεκλογικά.

    -Στην πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο αναφέρεται η γερμανική Bild. «Η ελληνική κυβέρνηση του Α. Τσίπρα διεκδικεί πολεμικές αποζημιώσεις, χρήματα, τα οποία ο Έλληνας πρωθυπουργός, Α. Τσίπρας, τα προορίζει για το κοινωνικό του πρόγραμμα», σχολιάζει μια από τις πιο δημοφιλείς εφημερίδες της Γερμανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή