Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Vähemmälle huomiolle jää, että myös suuri osa länsimaisten medioiden julkaisemista Pohjois-Koreaa koskevista uutisista on värittyneitä tai jopa suorastaan valheellisia.

Early English people as "fluminibus aut silviis muniuntur" (fortified with rivers and forests.)Leningradin saarto 1941-1944 on ihmiskunnan historian suurimpia tragedioita. Mannerheimin ja Hitlerin armeijat saartoivat kaupunkia 900 päivää ja tappoivat nälkään 1,5 miljoonaa leningradilaista. http://suomenhistoriaa.blogspot.gr/2009/02/suomi-osallistui-leningradin.html piiritykseen, kun kirjoittaja väittää, että pelkkä suomalaisten olemassaolo omien rajojensa sisäpuolella on sama asia kuin piirittäminen. Käytännössä Suomi pelasti ratkaisevalla tavalla omilla passiivisilla valinnoillaan Leningradin täystuholta ja toimi heidän suojelijanaan, kun ei hyökännyt sinne, vaikka se olisi ollut helposti toteutettavissa. Tähän liittyvä kiitollisuus venäläisten puolesta on kyllä luettavissa monissa tulkinnoissa ainakin rivien välistä, vaikka poliittisista syistä venäläiset ovatkin joutuneet vaikenemaan tai valehtelemaan asiasta. Tällä valinnallaan Suomi todisti kaukonäköisesti ja viisaasti sen tosiasian, että venäläisillä ei ole koskaan ollut mitään syytä pelätä luoteisrajansa turvallisuutta eikä siihen olisi aihetta jatkossakaan.Vie "filantrooppinen" argumenttisi loppuun! Miksi työllistyviä? Otetaan sairaita, vammaisia ja rahoitetaan tämä esim. pääomaveron nostolla.Vie "filantrooppinen" argumenttisi loppuun! Miksi työllistyviä? Otetaan sairaita, vammaisia ja rahoitetaan tämä esim. pääomaveron nostolla.Chile holds nationwide presidential, parliamentary, regional and municipal elections. The electoral process is supervised by the Electoral Service (Servicio Electoral), which is independent from the government. Winners are officially proclaimed by the Election Examining Tribunal (Tribunal Calificador de Elecciones), which ...s highlighted when accusations that money assigned to Chiledeportes, the government's sports promotion agency, had been used for electoral purposes in 2005 also led to revelations that a number of invoices presented to SERVEL as part of campaign accounts were from phantom companies, but ..

3 σχόλια:

  1. Kuinka paljon ihanampaa onkaan hengata paperittomien kuin porvareiden kanssa. Valitse lauantaiseurasi oikein!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Presidentti Sauli Niinistö lähentyi jo kummityttönsä Jenni Haukion kanssa vuonna 1994 järjestetyllä Kokoomuksen risteilyllä.

    Tuollä hän oli kertomusten mukaan ajautunut tuolloin 17 vuotiaan kummityttönsä Jenni Haukion kanssa samaan hyttiin ja tapaus kantautui lopulta Niinistön tuolloisen puolison korviin.

    Niinistön tuolloinen puoliso ei enää lopulta kestänyt tilannetta vaan päätyi käyttämään mm. lääkkeitä sekä alkoholia ja teki lopulta itsemurhan vuonna 1995 ajamalla autoa päin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g189934-d801487-Reviews-Gran_Delicato-Helsinki_Uusimaa.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή