Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

http://www.tyovaenliike.fi/punaisten-muistomerkit/lista-punaisten-muistomerkeista/

https://web.archive.org/web/20130322163106/http://moscowfilmfestival.ru/miff34/eng/archives/?year=1997 moskovan kansainvälinen filmifestivaali loppui syyrian sodan alkaessa .. rahaa, famejalkapalloon liittyvistä asioista sanoin, perustuu vain ja ainoastaan siihen informaation, jonka itse paikan päällä sain ja jonka itse omin silmin näin. Mielipiteet ovat omiani, eivät kenenkään sanelemia. Ymmärtääkseni sananvapauteen kuuluu edelleen se, että saa olla jotain mieltä.

2 σχόλια:

  1. entoliikenne on muuta liikennettä hankalampi ilmaston muutoksen kannalta, sillä lentäminen muuttaa ilmastoa myös usealla muulla tavalla. Näitä muita vaikutuksia ei vielä huomioida, kun muun muassa suomalaisten ilmastorasitusta lasketaan.

    Lentämisen kokonaisvaikutuksen mittaamiseen liittyy vielä paljon epävarmuuksia, mutta tällä hetkellä arvioidaan, että lentämisen niin sanottu lämpövaikutus on vähintään kaksinkertainen sen puhtaasti hiilidioksidipäästöihin verrattuna.

    Lentoliikenteen ilmastopäästöt
    Suomalaiset tekevät noin 5 miljoonaa ulkomaanmatkaa lentokoneilla, joista suurin osa vapaa-ajanmatkoja.

    Ulkomaanmatkojen hiilidioksidipäästöt ovat karkeasti 4 miljoonaa hiilidioksiditonnia vuodessa.

    Määrä lähentelee kaikkia kotimaassa tehtäviä henkilöautomatkojen päästöjä.

    Rasitus on vajaat kymmenkunta prosenttia suomalaisen kasvihuonepäästöistä.

    Rasituksessa ei huomioida lentämisestä aiheutuvia muita ilmastonmuutosta vauhdittavia tekijöitä.

    Suomalaisten lennoista syntyvät päästöt ovat karkeasti 4 miljoonaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Niemistö ei täysin luota myöskään vuonna 2021 alkavaan lentoyhtiöiden kykyyn kompensoida päästöjä. Kompensaatio kuuluu tavoitteeseen tehdä ilmailusta hiilineutraalia. Tämä tarkoittaa sitä, että päästöt pitää

    ΑπάντησηΔιαγραφή