Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

via kata gunaikon, via patnta Samaa mieltä Virtasen kanssa. eUrheilu ei ole urheilua. Kuten työtäkään ei ole mikään sellainen toiminta joka ei vituta ja jota tehdessä ei tule hiki.

Seuraavaan 23 aamun ei tule olemaan ongelmia lasten herättämisessä. Oikeastaan tänä aamuna ongelma oli päinvastainen, kun eka ponkaisi jopa vähän liian aikaisin ylös avaamaan joulukalenterin 🎄 🇬🇧 Thanks to advent calendar, we won't be having any trouble getting the kids out of bed for the next 23 days. Me very happy. .Valtiosäännön mukaan ulkopolitiikasta vastaa tasavallan presidentti yhdessä valtioneuvoston (UM) kanssa. Kuten tiedät myös TP oli aiheesta informoitu. Mikäli virkamiehen tarina (josta meillä on vain sana) on tosi - missä viipyvät TP n tuomitsevat haapalan kirjoitukset ?Mika, kyllä tunnen sinut. Ja juuri siksi ei mitään stressiä. Mua ei haittaa tyypit jotka on eri mieltä. Mua haittaa tyypit jotka ei perustele. Sinä aina perustelet.

2 σχόλια:

  1. Muistan lapsuuteni Iranissa, kun satoi paljon lunta vuoristolla.Uskovainen äitini ja ateisti-isäni tekivät talvella granaattiomenaviiniä. Äiti ei valittanut vaan poimi hänelle granaattiomenat, isänikään ei haukunut hänen rukoilua. Heidän muistolleen ostin tänään granaattiomenoita

    ΑπάντησηΔιαγραφή