Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

’s ironic Americans identify white supremacy as the foremost terror threat at home while siding with Ukrainian paramilitaries notorious for white supremacy ties.

Pojan talon pihakoivu on 80 cm rinnankorkeudelta. Saman kokoinen on tuo lehtikuusi. Samoin pihamänty. Koivun suurin oksa on 35 cm ja kokoa 1 kiintokuutio. Talon papereissa on mainittu 2 lehmää: Heluna ja Hertta. Heluna syntyi 1901 ja Hertta 1902. Hymyilevät kasvot sydämen muotoisilla silmilläHymyilevät kasvot sydämen muotoisilla silmilläApulannat maksoi 2021 kaudelle 15572,9€. Nyt vastaavista tarjous 32334€. Polttoöljy tänään 1,27€/l. Viime kesänä vajaa 80c/l. Sähkö kiinteä toistaiseksi voimassa oleva 5,5c/kWh, tänään vastaava 11c/kWh. Kassa kuiva, vaatimukset nousussa ja tulevaisuuden näkymä, no, synkkä.pimeässä metsässä. Retkikumppaninani on huono taskulamppu ja erinomainen mielikuvitus. On vuosi 2019 ja huomaan, että kaupunkilaisen pimeäretkeilykantissani olisi kosolti kehitettävää. Olen tekemässä kahden kilometrin mittaista tarkistuskierrosta Uutelan Tähtipolulle. Pimeän metsän syleily, tähtitaivas ja vastaantulevat seikkailevat perheet tuovat lähiluonnon merkityksen aivan konkreettisesti iholle. Kun näen tarkistuskierroksellani pitkäpyrstöisenä hehkuvan komeetan, ymmärrän, että onni piilee juuri tässä: luontohetkien jakamisessa. Järjestämme nyt toista kertaa Ursa ry:n Tuukka Perhoniemen kanssa pimeässä omatoimisesti kuljettavan heijastinpolun helsinkiläiseen rantametsään. Polulla kuljetaan heijastinten viitoittamaa tietä tähtikuviorasteille. Vaikka lapsuuden fikkarileikit palaavat mieleen, moni kaupunkilainen aristelee pimeää. Hus hämärään, me sanomme – kokemaan pientä ja suurta!

4 σχόλια:

  1. I think they changed their idea about the 24/7 food service. At first the focus was on the gourmet, spectacular buffets of hundreds of varieties were planned.

    AI high-tech individualized food service is better. Open buffet is dangerous, susceptible to sabotage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://pbs.twimg.com/media/FKgQoYHXoAE0ZGm?format=jpg&name=900x900

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.e-prologos.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή