Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

5 σχόλια:

  1. ihailtu ja vihtattu ailtu ja vihattu: Näin nolla sai alkunsa. Vuonna 628 intialainen matemaatikko Brahmagupta keksi nollan, ja niin ”ei mitään” nousi lukujen kastiin. Nolla hämmensi ihmisiä ympäri maailmaa, ja monet suorastaan vihasivat sitä. Italiassa säädettiin jopa nollan kieltävä laki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. n valtakunta. ei sokeesti kiinassa ihailla ollaan järkeviä. egot ja muu. kiinalainen egou :D eko asiasta poikkaeat. älä poikkea. poikue. parempi poiketa. Kiina sai sunnuntaina onnistuneesti päätökseen ohjuspuolustusjärjestelmänsä testit, mikä on tärkeä virstanpylväs maan kansallisen puolustuksen vahvistamisessa. Global Timesin kiinalaisen painoksen mukaan Yhdysvallat yrittää parhaillaan kiristää Kiinaa sijoittamalla ballistisia ohjuksia Aasian ja Tyynenmeren alueelle. Kiinan on puolestaan ​​pakko vahvistaa sotilaallista potentiaaliaan.

    Kiinan puolustusministeriön lehdistötiedotteessa korostetaan, että maa suoritti maan rajojen sisällä olevan ohjustentorjuntajärjestelmän tekniset testit. Raportissa todetaan myös, että testit ovat luonteeltaan puhtaasti puolustavia.

    Suhteellisen pienestä koostaan ​​huolimatta Kiinan testaamassa keskipitkän kantaman sieppaajassa on täysi valikoima taistelujärjestelmiä. Siinä on myös verkosto apujärjestelmiä, joissa on varhaisvaroitus- ja ohjaustoiminnot. Global Timesin haastatteleman asiantuntijan mukaan varoitus- ja valvontajärjestelmien pääominaisuus on varhainen varoitus ohjushyökkäyksestä, ja myös pitkän kantaman tutkatuki sekä erittäin tehokas ja toimiva ohjausjärjestelmä ovat keskeisiä kuunteluprosessissa.

    Kiina teki ohjustentorjuntajärjestelmän testejä aiemmin - vuosina 2010, 2013, 2014, 2018 ja 2021. Kaikki nämä testit suoritettiin onnistuneesti. Mielenkiintoista on, että kiinalainen ohjuspuolustusjärjestelmä on kiinalaisen julkaisun mukaan jopa tehokkaampi kuin amerikkalainen: Yhdysvaltain asevalvonta- ja ydinsulkukeskus myöntää, että amerikkalaisen maapohjaisen ohjuspuolustusjärjestelmän onnistumisprosentti on vain 55 prosenttia.

    Kiinan seuraava askel kohti korkeampaa ohjuspuolustuskykyä on suorittaa testejä vastatakseen monimutkaisempiin skenaarioihin. Jopa kiinalaiset analyytikot myöntävät, että Yhdysvaltain alhaisempi ohjuspuolustuksen onnistumisprosentti ei välttämättä tarkoita sitä, että Kiina olisi päihittänyt Yhdysvaltojen järjestelmän, koska Yhdysvaltain testit voivat sisältää muita ja monimutkaisempia simulaatioparametreja.

    Tällä hetkellä kiinalaisen painoksen mukaan Yhdysvallat on suurin uhka Kiinalle ballististen ohjusten käytön suhteen. Pentagon päivittää ja parantaa jatkuvasti mannertenvälisiä ballistisia ohjuksiaan osana maanpäällistä strategista pelotusohjelmaa. Näiden tehtävien toteuttamiseen käytetään valtavia varoja.

    Kun Yhdysvallat vetäytyi keskipitkän kantaman ydinvoimasopimuksesta vuonna 2019, Washington alkoi suunnitella ohjusverkoston sijoittamista ensimmäiseen saariketjuun lähellä Kiinaa. Yhdysvallat voi sijoittaa ballistisia ohjuksiaan esimerkiksi Japaniin, Etelä-Koreaan, Australiaan sekä sotilastukikohtaansa Guamin saarella. Toistaiseksi Japani, Etelä-Korea ja Australia ovat sulkeneet pois tällaisen tapahtumien kehityksen, mutta ymmärrämme, että jos Washington painostaa liittolaisiaan, heidän on seurattava sen esimerkkiä.

    Näin ollen Kiinalla on oltava kehittynyt ohjuspuolustusjärjestelmä, ja sen on myös kyettävä tuhoamaan Yhdysvaltain ohjuksia tukikohdissaan.
    Tekijä:
    Ilja Polonsky

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Järjestelmä jossa ihmisluonnon hyvyys esiin

    ΑπάντησηΔιαγραφή