Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

u know to keep a girl hot
omistautunut vflammable material is present or can be a fire hazard regardless of the presence of flammable material in the workplace. Common hot work processes are welding, soldering, cutting and brazing. When flammable materials are present processes such as grinding and drilling become hot work processes

In some countries, such as the UK and Canada, a hot work permit is required for hot work.[ei kahden edustajan käyttäytyminen tullut yllätyksenä. xn mukaan se ei kuitenkaan ole hallituksen pelisääntöjen mukaista.

"Hallituspuolueissa tuetaan yksin hallitusta."

Hän sanoi käyvänsä pelisääntökysymykset vielä kertaalleen läpi vasemmistoliiton puheenjohtajan Paavo Arhinmäen kanssa. The economics of being integral is a good news and bad news situation. Even possessing an interest in this work seems to correlate with development that's moving toward increasingly integral waves of awareness, resulting in the capacity to see more, feel more, care more, and love more—a capacity for an awareness that is simply greater and more encompassing. With this expansion comes freedom. Freedom from the view that your values are the one and only true values. Freedom from cake of the the notion that life is a battle of your beliefs versus the beliefs of everyone else. And freedom from a self-conception that's stuck identifying with the path of its own evolution....

i like cakes. reding ILO report and ODIHR

5 σχόλια:

  1. three personas thoughts, not
    fol low
    three personas thoughts

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. päästetään hallittuun velkajärjestelyyn. Siihen nykyinen hallitusohjelma pystyy Uotilan mielestä vastaamaan tyydyttävästi.

    – [Ohjelmassa] on aika paljon sellainen henki, että pidetään tiukat välitarkastelut ja tehdään sitten tarvittaessa isojakin muutoksia.

    Vaikeat hallitusneuvottelut leikkasivat Uotilan mielestä hallitusohjelmasta pois kunnianhimoisimmat tavoitteet. Katainen saattoi viitata niihin sanoessaan, että "suomalaista taloutta ja hyvinvointiyhteiskuntaa haastetaan".

    – Olisi voitu tehdä ohjelma, jossa katsotaan kauemmas tulevaisuuteen.

    Kestävyysvaje on vakava ongelma, johon Uotilan mielestä on löydyttävä konkreettisia ratkaisuja tämän vaalikauden loppuun mennessä.

    – On paljon latteuksia työurien pidentämisestä, mutta ei mitään konkreettisia toimia. Kukaan ei ole esittänyt miten työssäjaksamista kehitetään, opiskeluaikoja lyhennetään ja saadaan nuoret työurille.

    – Tulevaisuudessa on nöyrryttävä ja eläkelakeja muutettava.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. rahoituskriisin aikaan Suomen talous oli ollut muutamia vuosia ylijäämäinen ja toiveissa siinsi valtionvelan tuntuva lyhentäminen.

    – Nyt ei ole elvytysvaraa kuten oli pari vuotta sitten, se olisi se suurin ero, Uotila sanoo.

    Muutama vuosi sitten valtio käynnisti nopeasti muun muassa aravarakentamista, mikä pelasti rakennusalan pahimmalta montulta. Nyt rakennusala reagoisi taas nopeasti, mutta valtion apu olisi tiukassa.

    – Jo aloitettuihin hankkeisiin pantaisiin nopeasti huput päälle.

    Elvytystoimien puutteessa työttömyys pahenisi viime kriisiä syvemmäksi. Toinen vaihtoehto olisi valtion entistä pahempi ja nopeampi velkaantuminen.

    Uudesta lamasta eivät välttämättä nytkään kärsisi ne, joiden työt jatkuisivat ja terveys kestäisi. Korot kääntyisivät luultavasti laskuun, mutta palveluista leikattaisiin.

    – Kuntien menotaloudessa tulisi säästöpaineita.

    Likinäköinen
    hallitus

    Jos Uotilan vaihtoehdoista todennäköisempi toteutuu, Kreikka päästetään hallittuun velkajärjestelyyn. Siihen nykyinen hallitusohjelma pystyy Uotilan mielestä vastaamaan tyydyttävästi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .

    Tappioista kärsisivät niin suomalaiset pankit, valtio kuin yksityisetkin sijoittajatahot. Summat ovat kuitenkin Uotilan mukaan pieniä.

    – Jos Kreikalle annetaan osa veloista anteeksi, niin selvitään helposti, ei se kovin monia miljardeja ole.

    Raha ei ole suoraan pois kansalaisilta, koska vain osa summasta on valtion menetyksiä. Ne katettaisiin Uotilan mukaan luultavimmin lainalla.

    – Lainan hoitaminen kohdistuu koko kansaan verojen kautta. Suomen valtio ottaa vaikkapa 15-vuoden obligaatiolainan, josta maksetaan takaisin 1/15-osa vuodessa ja korot päälle, ei se vuodessa kovin paljon ole.

    Lehman-ilmiön
    paluu

    Entä jos Kreikka-kriisi ei päätykään onnellisesti? Sijoittajat seuraavat tarkasti tänään alkavaa EU:n huippukokousta, jolta odotetaan päätöksiä pysyvästä lainoitusmekanismista. Samaan aikaan Kreikassa oppositio tarvitsee ainoastaan muutaman loikkarin hallituksesta, jotta leikkauslistat kaatuvat.

    – Jos neuvottelut menevät pelkäksi riitelyksi, se voi luoda hirveän epävarmuuden rahoitusmarkkinoille. Jos pankitkin alkavat pelätä toisiaan kuten syksyllä 2008, tilanne voi kärjistyä.

    Jos rahoitusmarkkinoiden epävarmuus leviää ja pankkien keskinäinen lainananto tyrehtyy, Suomenkin tilanne synkistyisi nopeasti. Kriisissä olisi Uotilan mukaan paljon kaikuja vuoden 2008 finanssikriisistä.

    – Se taittaisi meidän vientikehityksemme ensimmäisenä, kun olemassa olevat tilaukset peruttaisiin ja uusia ei tulisi. Investoinnit hyytyisivät, työttömyys lisääntyisi.

    Pankkien keskinäinen epävarmuus heikentäisi lainarahan saatavuutta. Se tuntuisi paitsi yrityspuolella, myös asunnonostajilla. Lainat painuisivat kiven alle.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tästä Katainen varoitti: "Jos pahin tapahtuu"
    Euroopan talous keinuu vaakalaudalla, ja tulevat päivät ja viikot voivat muuttaa kaiken. Näin varoitti pääministeri Jyrki Katainen eilen. Katso millaisia ovat Kataisen maalailemat uhkakuvat, mitä Suomelle tapahtuu, jos Kreikan kriisi kärjistyy. Asiantuntija paljastaa vaihtoehdot; kauhuskenaarion ja pienemmän pahan.
    Hyvä2
    KommentoiKommentoi
    Lähetä kaverilleLähetä
    Tulosta (HTML)Tulosta (HTML)
    Tallenna (PDF)Tallenna (PDF)
    Del.icio.usDel.icio.us
    FacebookFacebook
    twitterTwitter
    Antti Karjalainen
    23.6.2011 14:03
    Kommentit 94

    Pääministeri Jyrki Katainen (kok.) esiintyi vakavailmeisenä eilisessä uuden hallituksen tiedotustilaisuudessa. Katainen uskoo, että Suomi haastetaan rajusti maailman melskeissä.

    – Tulevat viikot, tulevat kuukaudet voivat muuttaa kaiken. Niin epävarmaa on koko eurooppalainen talous, Katainen varoitti.

    Sampo Pankin johtava neuvonantaja Lauri Uotila uskoo, että Kataisen piirtämät uhkakuvat liittyvät Kreikan kriisiin ja sen mahdollisiin seurauksiin.

    – Lähipäivinä ja kuukausina nähdään mitä kaikkea Kreikasta voi kaatua päälle. Jos kreikan hoitaminen menee ihan ranttaliksi, niin seurauksena voi olla paljon puhuttu pankkikriisi kuten syksyllä 2008.
    Taloustiedot

    * Sampo Pankki Oyj

    Uotila uskoo, että Kreikan kriisi päättyy kuitenkin todennäköisemmin hallittuun velkajärjestelyyn. Se on kahdesta vaihtoehdosta Suomelle selvästi armeliaampi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή