Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ajatukset nopeat. aamulla vielä piuhuin jääväni kreikkaan kesalla mista löydän varjoa

3 σχόλια:

  1. edustavat kaikkia Venäjän opposition poliittisia suuntauksia. Anarkistit ja vasemmistolaiset ovat kuitenkin yliedustettuina ja nationalistit aliedustettuina. Opposition suosituin nationalisti Aleksei Navalnyi otettiin myös kiinni toukokuun 6. päivän jälkeen, mutta nyt häntä vastaan käydään täysin erillistä metsäkauppoihin liittyvää oikeudenkäyntiä Kirovissa.

    Kolmea vasemmistorintaman aktivistia syytetään yrityksestä järjestää kapina Georgian rahoituksen turvin. Heistä Leonid Razvozžajev ehti paeta Ukrainaan ja hakea sieltä turvapaikkaa, mutta lokakuussa hänet kidnapattiin Kiovasta takaisin Venäjälle. Konstantin Lebedev tunnusti kaikki syytteet, ja Sergei Udaltsovin ja Razvozžajevin oikeudenkäynnit tulevat perustumaan hänen lausuntoihinsa.

    Vasemmistorintaman lisäksi Lebedev toimi trotskilaisessa ”Venäjän Sosialistisessa Liikkeessä” RSD:ssä. Ryhmässä toiminut tuttuni kertoi, että Lebedev oli muun muassa ”löytänyt” heille ilmaiset kokoustilat Moskovan keskustassa ja yrittänyt myydä hänelle huumeita. On hyvä kysymys, miksi monet oppositioryhmät ovat niin naiiveja, että toivottavat tällaiset toimijat tervetulleiksi. Ilmeisesti ennen vaaleja oppositioon ei ollut liikaa tunkua, ja kuka tahansa kelpuutettiin.

    Selvästikin Venäjän johto haluaa laittaa kertaheitolla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. etuovella silloin kun isoäiti vii siivoaa on varjo aamulla, yöllä takapihalla ja missa vaaan on hyvä, sametiinen henki, mutta keskipäivälä en tied

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRKlWi8Er0k2lQUkBarqraw6g_oPcHN9XZ8DQnLqRkjO4fCptkt

    ΑπάντησηΔιαγραφή