Κυριακή 3 Απριλίου 2016

WITH A LITTLE LOVE.. YOU WILL ALWAYS HAVE MY HEART !

Märkää on Litisee ja pulppuaa. Pellot ja metsät ovat kosteita. Pilvet roikkuvat mehukkaan täyteläisinä. Kun eivät enää pysty pidättämään, pudottavat isot pisaransa ilkeästi suojattoman kulkijan niskaan. Vesistötkin ovat ääriään myöden täynnä. Mihin astua saatikka mihin istua?http://www.vihreatsylit.fi/?p=927 Näkyy välillä pieniä pilven rakoja ja auringon säteiden pakoja. Ne istuvat kukkien terälehdillä ja puiden oksilla vehreillä. Sadetta ja kuvaustaukoja Gullön kartanon narsissitarhalla tänäänhttps://twitter.com/Paw_Luv/status/720113177099378688 heräin neljält viidelt nousin melkei kuudelt kaunis aamu töölönlahdella linnut auringossa, kaunis aamu kirjasto kympissä miä auringos.porkkanapiiras ja paikallline kahve alakerrasta kermaki.elle vastas kirjeesee, aki lukee tänääMeidän huuppututkijat, akatemiaproffat esittelee standup tiedettä. Upeaa, ja kivasti kepeää. #alumnipäivä2016

3 σχόλια:

  1. Tiivistetysti ruotsalaisten teesit kuuluivat, että naisarkkitehdit piirtäisivät asuntoon enemmän kaappitilaa ja he suosisivat avointen tilaratkaisujen sijasta erillisiä huoneita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Erityisen törkeästi Antero Koivulan suorastaan keskeinen kysymys sivuutettiin keskeyttämällä perusteellisesti valmistettu ja havainnollistettu puheenvuoro alkuunsa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Olin eilen kuvaamassa kukkia, perhosia ja sudenkorentoja eräällä vanhalla hakkuuaukealla, missä kasvillisuus oli tuollaista polvenkorkuista. Olin jo pyörinyt parikymmentä minuuttia melkein paikallani, kun yhtäkkiä aivan vierestäni puolen metrin korkuisten saniaisten keskeltä valkopilkullinen valkohäntäkauriin vasa pinkaisi pakoon. Mutta se ei juossutkaan suoraan metsään, vaan pysähtyi noin 30 metrin päähän ja jäi siihen katselemaan taakseen. Siinä se ihmetteli puolen minuutin ajan, onko tuosta ukkelista vaaraa, ja loikki sitten rauhallisesti varmaankin etsimään äitiään. Olipa upea kokemus!

    ΑπάντησηΔιαγραφή