Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Aatu Xi Jinping and Vladimir Putin spent an hour and 14 minutes in a video conversation on Wednesday. Geopolitically, paving the way for 2022, this is the one that really matters Korhonen @aakorhonen · 1t Muistatteko vielä sen viikon, kun Suomessa paljastui, että äärioikeistolainen ryhmittymä oli suunnitellut aseellista terroristi-iskua? Ei kohta enää kukaan muukaan, koska pääministeri kävi samalla viikolla baarissa.

Kello 16.30 Narinkkatorilla kokoontuu Helsinki ilman natseja -kulkue. Sen alustava etenemisreitti on Narinkkatori–Salomonkatu–Paasikivenaukio–Arkadiankatu–Runeberginkatu–Pohjoinen Rautatiekatu–Mechelininkatu. Tapahtumanjärjestäjien mukaan kulkueen tarkoitus on osoittaa, että ”äärioikeistolle ei ole kaduilla sijaa". Blue Mage Ranskan lippuJapanin lippu @BlueMage19 · 7. jouluk. Vastauksena käyttäjille @Secul8r ja @disclosetv Russia’s primary goal in Syria was to prevent a second Libya. It helped maintain most of the Syrian cities under government control and ISIS got expelled. The security motivation to intervene was linked to preventing flow of arms and militants to north Caucasus. Kello 17 lähtee Hietaniemestä liikkeelle ylioppilaiden soihtukulkue. Se etenee reittiä Hietaniemenkatu–Arkadiankatu–Mannerheimintie–Pohjoisesplanadi–Mariankatu–Aleksanterinkatu–Senaatintori. Kello 18 Töölöntorilla kokoontuu 612-soihtukulkue. Järjestäjät kuvailevat tapahtuman tarkoitukseksi menneiden sukupolvien uhrausten ja työn kunnioittamisen. Kulkue etenee alustavasti reittiä Töölöntori–Runeberginkatu–Pohjoinen rautatienkatu–Mechelininkatu.”удар под дых, это по сути объявление войны” @Belavia_by ei voi enää myydä yksittäisiä lippuja Minskistä lennoille, joilla on lisäyhteys mihinkään EU/USA-lentoyhtiöön.Finland Is Reported to Pick F-35 Jets in $11 Billion Tender By Kati Pohjanpalo and Leo Laikola 5. joulukuuta 2021 klo 21.38 UTC+2 Updated on 6. joulukuuta 2021 klo 10.59 UTC+2 Defense forces proposed

5 σχόλια:

  1. here is my theory on this. Yes, Merkel didn’t show problem-solving activism or vision - why?Because she’s a moderate conservative. Her big achievement is upholding constructive, fact-based conservatism (where everywhere else conservatives have gone off the democratic rails).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Minna Sumelius
    @MinnaSumelius
    ·
    9t
    Vain Suomessa: Äärioikeisto jää kiinni terrori-iskun suunnittelemisesta ja saa saman viikon sisällä marssia natsitunnuksineen päivänvalossa, poliisin suojeluksessa.

    Herää Suomi, tosiaan.

    @HelsinkiPoliisi

    @SuomenPoliisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Juha Itkonen
    @JuhaItkonen
    ·
    3t
    Koronarokote on vähän niin kuin pitkät kalsarit. Siitä, että pitkienkin kalsareiden kanssa tulee kovalla pakkasella kylmä, ei kannata päätellä, etteivät kalsarit auta. Ilman niitä olisi varmasti vielä kylmempi. Ja kannattaa laittaa päälle muutakin kuin pelkät kalsarit.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tuomo Railo
    @TuomoRailo
    ·
    23. marrask.
    Ollaan katsottu viimisintä Karppia. Aina kun emme saa vuorosanoista selvää, sohvallamme käynnistyy siansaksankielinen keskustelu. Pölötetään päälle usein. Eniten kuitenkin mietityttää, surettaakin se, kun Karpin ja Nurmen rakkaus tuntuu jotenkin vaisulta, epätodelta. #karppi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Atlantin takana monilla alkaa mennä vähän liian lujaa. Voi olla, että uudet hävittäjät eivät ehdi tähän soppaan ollenkaan mukaan. En siis pidä yhtään mahdottomana, että USA tykkää Ukrainan todella tyhmiin toimiin. Tietysti huomenna voi tapahtua ihme, mutta olen skeptinen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή