Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Η ταπεινότητα σε κάνει σπουδαίο. Ο σεβασμός σε κάνει άνθρωπο,NauhaJoulukuusiPunainen sydän Η ειλικρίνεια σε κάνει ξεχωριστό, Η απλότητα σε κάνει μοναδικόJoulukuusiNauhaLumiukko ilman luntaJoulupukki Καλημέρα σε όλους με υγεία και ηρεμίαPunainen sydänSydänhuutomerkkiPunainen sydän

3 σχόλια:

  1. https://www.facebook.com/groups/605395866231953/user/795959569/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. France has culled 600,000 to 650,000 chickens, ducks and other poultry over the past month, officials said Friday, in a race to contain a bird flu virus threatening to become the fourth major outbreak in the country since 2015.

    The Agriculture Ministry reported virus clusters at 26 factory farms, mainly in the southwest

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ene en ihan tätä mile mieltä "Ihmisten on tärkeää paikallistaa vallan olemus vallankäytön rajamaille, jossa se on aina luonteeltaan vähemmän laillista (tai laitonta)."

    "Mutta syylliset ihmiset ovat vain yksi rangaistusten kohteista, sillä rangaistukset on suunnattu ennen kaikkea potentiaalisia syyllisiä vastaan."

    "Politiikka ei ole sitä mitä se teeskentelee olevansa, kollektiivisen tahdon ilmaus. Politiikka hengittää vapautuneesti vain siellä missä kollektiivinen tahto on monitahoinen, epäröivä, hämmentynyt, sekava, ja itselleenkin hämäräksi ja epäselväksi jäävä."

    "Ei ole olemassa binaarista jakoa puhumisen ja vaikenemisen välillä; meidän on selvitettävä erilaiset tavat olla hiljaa."

    "Tavoitteena ei ole vapauttaa 'totuutta' kaikista valtasysteemeistä (joka olisi pelkkä kangastus, sillä 'totuus' on valtasysteemien tuote ja väline), vaan irrottaa totuuden valta sosiaalisista, taloudellisista ja kulttuurisista hegemonioista, joissa se operoi tällä hetkellä."

    "Poliittinen valta ulottuu syvemmälle kuin tulee arvelleeksi. Poliittisessa vallassa on vähän tunnettuja keskuksia ja tukipisteitä; sen tärkeimmät vastustukset, kiinteytymät, toiminnot ja verkostot ovat todennäköisesti siellä missä ei odottaisi niiden olevan."

    "Valta ei ole instituutio, eikä rakenne. Se ei ole myöskään voima, joka meille on annettu. Valta on nimi, joka annetaan monimutkaiselle strategiselle tilanteelle tietyssä yhteiskunnassa."

    "Valta tuntuu siedettävältä vain sillä ehdolla, että se naamioi huomattavan osan itsestään. Vallan menestys on suhteessa sen kykyyn piilottaa omia toimintojaan."

    "Yliopisto ja laajemmin kaikki opetussysteemit, jotka vaikuttavat vain levittävän tietoutta, on luotu pitämään tietyt yhteiskuntaluokat vallassa ja estämään toisten luokkien vallan välineiden toiminta."

    "Sotia ei enää käydä kuninkaan nimissä, jota täytyy puolustaa. Nykyisin niitä käydään kaikkien ihmisten olemassaolon puolesta. Kokonaiset populaatiot mobilisoidaan tappamaan elämän välttämättömyyden nimissä; massamurhista on tullut välttämättömiä."

    "Jos et ole samanlainen kuin muut, olet epänormaali,

    ΑπάντησηΔιαγραφή