Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Petri Järveläinen @JnenPetri · 8. syysk. 2021 ”#Minätutkin Tärkein kontribuutioni oli lokatutkimus. Selvitin vuonna -91 cd-romhaulla, että ilmaisu in luto (tahdon maata loassa, in luto, tuhannen guldenin kanssa) oli logiikan oppikirjoissa jo 1100-luvulla eikä vasta 1300, kuten luultiin.”

https://twitter.com/Prole53/status/1504936133221826569 Έχω προλάβει το πιτογυρο 250δρχ Θα σέβεστε
Thomas Mavrofides @blacktom1961 · 22t Ο Πούτιν, είναι ό,τι πιο ειλικρινές έχει βγάλει η «δημιουργική καταστροφή» των φιλελέδων.Канцлер ФРГ Шольц установил цену на природный газ для населения на апрель текущего года в размере 160 рублей за кубический метр. Kielestä venäjä kääntänyt Saksan liittokansleri Scholz asetti tämän vuoden huhtikuulle maakaasun hinnaksi väestölle 160 ruplaa kuutiometriltä.EURASIAUkraine is brutally repressing the left, criminalizing socialist parties, imprisoning activists Ukraine’s Western-backed government has criminalized socialist political parties, while its Nazi-infiltrated intelligence agencies are hunting down leftists, accusing them of being too soft on Russia. This comes after Kiev gave state honors to WWII-era Ukrainian fascistsOnni onnettomuudessa on kuitenkin se, että maa on tällä hetkellä kovan ja tiiviin lumikerroksen peitossa ja routa antaa oman suojansa. Lumipeite ja routakerros sitovat puita, eivätkä ne kaadu niin herkästi. Jos yhtä voimakkaat tuulenpuuskat osuisivat sisämaahan roudattomana vuodenaikana, kaatuisi puita kuin tulitikkuja.

4 σχόλια:

  1. The Russian opposition will seek the inclusion of dozens of artists in the EU sanctions lists

    Among them: Baskov, Mikhalkov, Gazmanov, Tina Kandelaki, Alexander Oleshko, Dmitry Pevtsov, Evgeni Plushenko, Nikolai Rastorguev, Yana Rudkovskaya, Stas Mikhailov.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Вспомнилось, навеяло... Служил я в ВМФ СССР, и в моей роте был один западенец. Он часто шутил: "Придёт время, и я выкопаю свой пулемёт и буду убивать москалей". Я и мои сослуживцы не злились на него - думали, что он просто чудаковатый придурок. Ох, как мы ошибались !!!
    Kielestä venäjä kääntänyt
    Muistin, inspiroin... Palvelin Neuvostoliiton laivastossa, ja seurassani oli yksi länsimaalainen. Hän vitsaili usein: "Tulee aika, ja kaivan esiin konekiväärini ja tapan moskovilaisia." Työtoverini ja minä emme olleet hänelle vihaisia - luulimme, että hän oli vain eksentrinen ääliö. Voi kuinka väärässä olimmekaan!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Зулейха Хаматова закрыла глаза и в знак поддержки нацистов покинула Россию. Очистка Украины и России от нацистов продолжается. 👍
    Kielestä venäjä kääntänyt
    Zuleikha Khamatova sulki silmänsä ja lähti Venäjältä osoituksena tuesta natseille. Ukrainan ja Venäjän puhdistaminen natseilta jatkuu.

    ΑπάντησηΔιαγραφή