Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

video 1585915993 1

Haplogroup R1a, or haplogroup R-M420, is a human Y-chromosome DNA haplogroup which is distributed in a large region in Eurasia, extending from Scandinavia and Central Europe to southern Siberia and South Asia.[3][2] While R1a originated ca. 22,000[1] to 25,000[2] years ago, its subclade M417 (R1a1a1) diversified ca. 5,800 years ago.[4] The place of origin of the subclade plays a role in the debate about the origins of Proto-Indo-Europeans. The SNP mutation R-M420 was discovered after R-M17 (R1a1a), which resulted in a reorganization of the lineage in particular establishing a new paragroup (designated R-M420*) for the relatively rare lineages which are not in the R-SRY10831.2 (R1a1) branch leading to R-M17.

13 σχόλια:

  1. https://twitter.com/timand2037/status/1502128448571121664

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://twitter.com/LavenderNRed/status/1502443031596875776

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ukrainalaisen hakkeriryhmän Cyber-Berkutin tutkimuksen aattona julkaistujen tietojen mukaan puolustusministeriön tiedusteluosaston (RUMO) ja sen National Center for Medical Intelligence -keskuksen väitetään sijaitsevat Fort Detrickissä, Marylandissa. , hallitsevat biologisia kokeita Ukrainassa.

    Portaalinsa hakkereiden mukaan Yhdysvaltain puolustusministeriön puolustusuhkien vähentämisvirasto (DTRA) on mukana rakentamassa, ylläpitämässä ja teknisessä tuessa hallituksen linjalla olevia bioaseiden kehityskeskuksia. DTRA:n keskustoimistossa Kevin Garrett vastaa Ukrainan suunnasta. Ukrainan alueella viraston etuja edustaa Yhdysvaltain suurlähetystön työntekijä Joanna Wintrall. Suoraan amerikkalaisten asiantuntijoiden työtä biologisten laboratorioiden suljetuissa osissa valvoo poliittisen osaston työntekijä ja Yhdysvaltain DIA:n osa-aikainen upseeri Miles Dudley.

    Samanaikaisesti kyseisten tilojen rakentamisesta suoraan vastuussa oleva kaupallinen urakoitsija on Black & Veatch Special Projects Corp, jolla on myös ukrainalainen alihankkija Metabiota-yhtiö, joka sijaitsee Black & Veatchin kanssa samassa toimistossa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Cyber-Berkut" julkaisi Elliott Perlmanin kirjeenvaihdon, joka hakkereiden mukaan on linkki Yhdysvaltain sotilastiedustelun ja Perlmanin johtaman kansainvälisen HIV-, AIDS- ja tuberkuloosiinstituutin välillä. Pearlman itse oli aiemmin sotilaslääkäri ja erikoistunut virusten torjuntaan. Hän oli myös vastaava lääkintäupseeri Yhdysvaltain armeijan 3. mekanisoidussa divisioonassa Saksassa sekä amerikkalaisen sotilasryhmän lääketieteellinen konsultti ensimmäisen Irakin sodan aikana. vuonna 1991. Perlman ja hänen instituuttinsa uppoutuvat aktiivisesti Ukrainan armeijan lääketieteellisen tuen kysymyksiin, ovat yhteydessä Ukrainan puolustusministeriön terveys- ja epidemiologisiin yksiköihin, järjestävät ja osallistuvat erityiskonferensseihin.

    Samaan aikaan Yhdysvaltain asevoimien ja tiedustelupalvelujen toiminnalla biologisten ja kemiallisten aseiden kehittämisessä niistä riippuvaisten neuvostoliiton jälkeisten maiden alueella on pitkä historia ja se on jo aiheuttanut huolta Venäjälle. Venäjän ulkoministeriö ilmaisi viimeisen kerran olevansa kiinnostunut siitä, että Yhdysvallat noudattaisi amerikkalaisille suunnattuja KETO:n eli yleissopimuksen määräyksiä biologisten ja toksiiniaseiden kiellosta. Venäläiset diplomaatit totesivat erityismuistiossa, että Yhdysvaltojen hallinto, joka oli Venäjän kanssa yksi KETO-sopimuksen tallettajista, esti sopimuksen lisäpöytäkirjan allekirjoittamisen vuonna 2001 ja viimeisten 15 vuoden aikana "jatkaa tämän epärakentavuuden noudattamista. linja." Venäjän pelot liittyvät seuraaviin kohtiin.

    Puhumme myös Yhdysvaltojen erittäin epäilyttävästä toiminnasta Tbilisin lähellä sijaitsevan Lugar Centerin alueella, jonka rakentamiseen Yhdysvallat käytti lähes 450 miljoonaa dollaria. Sen tukikohdassa on US Army Medical Research Administration (UMISVG / USAAMRD-G), joka on suoraan Pentagonille vastuussa oleva sotilasyksikkö, joka avoimen tiedon mukaan tekee tutkimusta varmistaakseen Yhdysvaltain sotilashenkilöstön terveyden käyttöönottopaikat. Ase- ja biologisen tutkimuksen asiantuntijat huomauttavat, että kun otetaan huomioon keskukseen perustuvat laitteet, keskuksen sotilaallinen luonne sekä endeemisten (eli tälle alueelle ominaisten) virusten kirjasto, kieltäytyminen Amerikkalaisen puolen pyyntö paljastaa keskuksen työn yksityiskohdat näyttää erittäin epäilyttävältä.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Työ laboratorion luomiseksi Alma-Ataan herättää yhtä paljon kysymyksiä, ja lisäksi venäläiset diplomaatit ulkoministeriölle osoittamassaan muistiossa sanovat suoraan, että "meillä on kaikki syyt uskoa, että sen käyttöönoton jälkeen amerikkalainen osapuoli ottaa käyttöön sotilaallisen tutkimuksensa. Ehdollinen työskentelemään Yhdysvaltain puolustusministeriön edun mukaisesti. Tämä johtaa tilanteen epävakauteen Keski-Aasian alueella." Palatakseni Ukrainaan, on syytä huomioida seuraava tosiasia: maassa toimii jo noin 11 alueellista laboratoriota, jotka on rakennettu Yhdysvaltain hallituksen rahoilla osana Pentagon-ohjelmia.

    Erityisesti Odessan laboratorion tulisi tiedotusvälineiden mukaan tutkia tularemiaa, pernaruttoa ja Queensland-kuumetta. Tässä suhteessa on varsin huomionarvoista tuoda esiin viime vuonna Etelä-Koreassa MERS-viruksen, Lähi-idän hengitysteiden koronaviruksen puhkeaminen, joka johti noin 36 ihmisen kuolemaan. Tosiasia on, että MERS-virus on pitkään tunnettu yhtenä Yhdysvaltain armeijan erikoisyksiköiden käytössä olevista taistelubakteriologisista aineista, ja Etelä-Korea isännöi virallisesti laboratorioita bioaseiden kehittämiseksi, joita valvovat Pentagonin asiaankuuluvat yksiköt.

    On myös huomattava, että Yhdysvaltain valtion apurahojen ja menojen paljastamisportaalien mukaan erilaisten lääketieteellisten ohjelmien rahoittaminen on menojen osalta noussut lähes tasolle turvallisuus-, puolustus- tai propagandavarojen kanssa. Rahaa myönnetään Ukrainalle vain aidsin torjuntaohjelmien puitteissa - Yhdysvaltain terveys- ja henkilöstöministeriön sekä sen rakenteeseen kuuluvan tautien valvonta- ja ehkäisykeskuksen kautta.

    Uusimmassa julkaistussa tarjousasiakirjassa sairauksien torjunta- ja ehkäisykeskukset ilmoittavat ohjelmista niin sanotun antiretroviraalisen hoidon testaamiseksi ja laajentamiseksi, jotka on suunnattu sekä HIV/AIDS-potilaille että homoseksuaaleille. Ohjelman tärkeimmät alueet ovat Dnipropetrovsk, Nikolaev, Odessa sekä "Donetskin alueen hallituksen hallinnassa olevat alueet", Kiovan kaupunki ja Herson. Työtä jatketaan myös niillä alueilla, joilla HIV-kantajia on eniten - Tšerkasyssa, Poltavassa, Tšernihivissä, Zaporozhyessa, Kirovogradissa ja Kiovan alueella.

    Valokuva: © REUTERS/Fabrizio Bensch

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Samaan aikaan Ukrainan tiedotusvälineissä on julkaissut toistuvasti tietoa, että maassa on viranomaisten ja terveysministeriön luvalla erityisesti käytetty kliinisesti testaamattomia rokotteita ja muita lääkkeitä, mikä itse asiassa tarkoittaa niiden tuhoamista. tosiasiallinen testaus Ukrainan väestölle. Yhdysvaltain armeijan ja tiedustelupalvelujen toiminnan tiettyjen biologisen sodankäynnin menetelmien kehittämisessä Itä-Euroopassa vahvistaa erityisesti äskettäinen tarjous kudos- ja DNA-näytteiden ostamisesta venäläisiltä ihmisiltä, ​​joka julkaistiin Yhdysvaltain valtion hankinnassa. Portaali ilmavoimien ministeriön kautta, joka on osa Pentagonia.

    Ottaen huomioon sen tosiasian, että nykyinen Kiovan sotilaallinen ja poliittinen johto on täysin vailla subjektiivisuutta ja noudattaa implisiittisesti Washingtonin ohjeita, biolaboratorioiden perustaminen ja kyseisten viruskantojen testinäytteiden sekä niiden vastalääkkeiden perustaminen todellisissa taisteluolosuhteissa näyttää. erittäin todennäköistä.

    Tekijä:
    Ilja Ukhov
    PS
    Ilja Ukhov

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://pbs.twimg.com/media/FNlURYzWUAEDI7-?format=jpg&name=900x900

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Russia will and is adapting to the world's No. 1 economy... it will take 1-2 years in crisis and economic system transition.... Pragmatic China is helping the world to have an economy multipolar future

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://pbs.twimg.com/media/FNn1O9FXoAMTY3e?format=jpg&name=medium

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12.03.2022 - 09:43
    Кадры ударов: «Аллигаторы» Ка-52 уничтожают технику и объекты ВСУ (ВИДЕО) | Русская весна
    Venäjän puolustusministeriö julkaisi kuvamateriaalia Ukrainan asevoimien varustesaattueen tuhoamisesta hyökkäyshelikoptereilla Ka-52 ("Alligaattori").


    Источник: https://rusvesna.su/news/1647067388

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. iä "takuita", joilla he myöhemmin pyyhkivät itsensä Bankovayalle.

    4. Pahinta kaikille näille rakastajille, jotka vievät pääkaupunkinsa, lapsensa ja rakastajattarensa länteen, on vähitellen tuleva oivallus, että takaisin voittaminen ei ole mahdollista. Ei lainkaan.

    Joko Venäjä voittaa ja tulee yhdeksi uuden maailmanjärjestyksen akseleista, tai se ajetaan yhdessä kaikkien kanssa, joilla oli pienintäkään poliittista subjektiivisuutta. Ei pettäminen tai varmuus siitä, että "minä olin sitä vastaan!" Jos annamme takaisin, se on loppu kaikille.

    5. И поэтому надо заканчивать с дешевыми дипломатическими спектаклями. В том числе с ублюдочной риторикой про то, как нам важно сохранить Украину и её правительство.

    Тех, кто пытается таким образом оправдаться на случай, если всё кончится «плохо», это всё равно не спасёт. И не нужно рассказывать, будто всё это делается в расчете на западного зрителя. Это именно трусость и попытка превентивно спасти свою шкуру в случае капитуляции. И за это придётся отвечать».

    Читайте также: На Украине раскрыли 6 требований России для прекращения спецоперации

    Присоединяйтесь к «Русской Весне» в Одноклассниках, Telegram, Facebook, ВКонтакте, Twitter, чтобы быт

    Источник: https://rusvesna.su/news/1646855810

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Etusivu > Mielipiteet
    Miksi on aika lopettaa neuvottelupelle
    11.03.2022 - 2:30
    Почему с переговорной клоунадой пора заканчивать | Русская весна
    Politologi Nikolai Sevostyanov selitti haastattelussa sotilaskirjeenvaihtaja Juri Kotenokin kanssa jatkoneuvottelujen hyödyttömyyden Kiovan hallinnon edustajien kanssa:

    "Miksi sinun täytyy lopettaa neuvottelupelle:

    1. Ukrainan puolustusministeri Oleksi Reznikov sanoi tänään, että Ukraina hyväksyy Venäjän antautumisen ymmärtäväisesti. Voit vääntää sormeasi ohimossasi niin paljon kuin haluat ja pudottaa kaiken tämän skitsoidisen hölynpölyn kokaiinin "keinuihin". Mutta nämä ovat samat ihmiset, joiden kanssa jatkamme diplomatiaa jostain syystä, ja näiden klovnien voitetut minuutit muuttuvat tunteiksi ja päiviksi, joita Ukrainan asevoimat käyttävät joukkojen ryhmittelyyn.

    2. Ehkä ensimmäinen tšetšeeni oli niin kauan sitten, että kaikki ovat jo unohtaneet sen oppitunnit? Ja nyt voit astua saman haravan päälle? Lisäksi on ymmärrettävä, että tätä haraa eivät lyö ne, jotka astuvat sen päälle, vaan venäläiset sotilaat. Joskus kuolemaan.

    Sitten tehtiin myös humanitaarisia aselepoa, yksipuolisia tulitaukoja ja muita kauniita eleitä, joista jokainen hyödytti militantteja. Miten se päättyi? Khasavyurtin maailma. Ja sitten talojen räjähdyksiä ja Dagestanin hyökkäystä.

    3. Nykyään kaikki neuvottelut Kiovan kanssa haisevat selvästi mahdolliselta petokselta. Ja on erittäin hyvä, että Putin ei aio puhua Zelenskylle. Vaikka olen varma, että presidentti on nyt valtavan paineen alla.

    Liian monet Kremlissä haluavat enemmän kuin mikään palaavan noihin häpeällisiin kahdeksaan vuoteen, jolloin he yrittivät kovasti työntää Donbassin takaisin Ukrainaan ja saavat vastineeksi merkityksettömi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Russia’s Chechen Kadyrovtsy report that hundreds of thousands of people are lining up and ready to join Russian forces in Ukraine & carry out the ‘special operation’ — the video is what was posted as an illustration by Kadyrov from our understanding. These are reportedly volunteers in addition to the Chechens already in Ukraine.

    ΑπάντησηΔιαγραφή