Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Sain juuri kyrvännuppiini tiedon että täällä strongholdissa minä en tunne sinua, mutta minulla on ikävä"...ja sanoo senkin ääneen, ei tuu tarpeeks sanottua" #SENKKISENKKISENKKISENKKISENKKISENKKISENKKISENKKISENKKISENKKISENKKISENKKISENKKISENKKI. Ahtaallaolevat,

takaportin auki itsekehitellylle kriisilleommuunin vessassa.ssRiku Suonio @RiQuestion · 41 min Eduskunnan voi lakkauttaa säästöinä. Ihmettelevät, kun ei Nato-sopimuksesta kerrottu, muonko tämä kirjaimellisestitta muuta ei saada aikaiseksi. Diktaattori-Stubb?tellmemoreaboutit, k-nuppi?:).

4 σχόλια:

  1. #AnteeksiSainJuuriTiedon ryhmysauvaani, herkkupamppuuni, kul-kul-kull-kull-kulli-kullii-kulliini.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχχχχχχ μπουμπουνίζει.... Πάρε μεsyyton Keltit uhrasivat hallitsijansa jumalille, jos nämä eivät täyttäneet kansan odotuksia. Montako poliitikkoa Suomeen jäisi, jos tomisimme näin?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hold me νιάου minä teille vilauttelut näytän
    Näytä keskustelu Vastaa Uudelleentwiittaa Suosikki Lisää
    ST. HOMOBONUS ‏@TSVKOM 1 t
    .@Malkadanger Vähän haluat kuitenkin vilauttaa Mummosi oli turhan hardcore kun sinua taikinakulhossataikinakulho....00 o Lue Johannes Nefastoksen Fosforos.iitit sisältävät #sössö:ä. Lukemalla tämän twiitin loppuun hyväksyt altistumisen #sössö:lle. Emme vastaa #sössö:n vaikutuksista.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. joskusjos kus ..eno nähny sunnamaa. tahtoisin kylla.kassialkma assikalma. nojos ai näe ihmisiä.nainen hunningolla vain jos et ilmesty eettisestivarmin ratkaisu että sinä olet tulossa.#rehabstalkerhommat

    ΑπάντησηΔιαγραφή