Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Rebecca @rebecca5key · 2t Happy birthday week https://www.luontoaidinhevoset.com/hevosen-kasvisto-a-n-1 @FopianoJoy This is for you - #WhatsInYourVase Auringonkukka #flowersonfriday @flowersonfriday

Jos Taleban haluaa täydellistä menestystä millä tahansa alalla! Joten hengellinen johtajasi; Kandaharin suuri sankari on Khaksar Malang Khakrizin piirikunnasta, hän on Chah Himmat -kylän sankari ja hän on uskonnontutkijan Ghulam Nabin uskonnollinen poika.
LEPPÄ:(Alnus spp.)kasvit_kes_2009_069.jpg Suomessa leppä on yleinen.Harmaaleppä ja Tervaleppä ovat lajit joita löytyy. Vaikka vanhakansa on tuntenut lepän parantavana,taikavoimia omaavana kasvina,sitä ei nykyisin löydy yrttikirjoista. Lönnrot hehotti antamaan leppää karjalle,koska se oli ravitsevampaa kuin koivu. Lepästä käytetään rohdoskäyttöön kuori,lehdet ja kävyt. Sisältävät mm:tanniinia,flavonoideja,erilaisia happoyhdisteitä,parkkiaineet,kofeiinia ja kvertseeniä. Käytetään vatsavaivoihin(ripuliin,suolitulehduksiin..)Nuoria lehtiä voi käyttää veren tyrehdyttämiseen. Annostus:n 50g kuivattua lehteä/vrk aikuiselle hevoselle.
HAAPA: (populus tremula) Pajukasvien hoimoon kuuluva puu, joka kasvaa pieninä metsikköinä tai yksittäisenä puuna metsässä. ROHTONA käytetään kuorta, lehtiä ja silmuja. vaikuttavia aineita ovat mm: salisiini, populiini, tremuloidiini, salireposidi ja parkkiaineet. Silmuissa on kortisiinia. Antiseptinen rohtokasvi. Estää tulehduksia ja alentaa kuumetta. Reumaattisiin vaivoihin. Käytetään myös rakko-ja eturauhasvaivoihin. Haittavaikutuksia ei tunneta.

4 σχόλια:

  1. Στην Ελλαδα εχουμε πλεον δυο εποχες: Την *Μενουμε σπιτι*και την *Εκκενωστε το σπιτι*!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Russian forces=?no shelled Ukrainan lippu Ukrainian army positions in Avdiivka with artillery and mortars today. At least 9 Ukrainian soldiers were wounded.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και με ρωτά η γυναίκα μου:

    - Γιάννη με αγαπάς;
    - Εδώ αγαπώ τις ξένες δεν θα αγαπώ εσένα που είσαι γυναίκα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή