Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

”Ulos mailmaha viä meijä jäljetön diä...” Raumalta tällä kertaa nokka kohti Torniota. Aurinko paistaa ja elämä hymyil

https://www.anagnostis.org/2021/07/25/tolo-ekpliktoi-oi-touristes-vlepoun-apo-tin-akti-enaeria-mesa-tis-pyrosvestikis/ ότι ο βασικότερος δείκτης της διάρκειας ζωής δεν σχετιζόταν με τους γενετικούς παράγοντες, τη διατροφή ή τον χρόνο καθημερινής σωματικής άσκησης, όπως υποψιάζονταν πολλοί. Σχετιζόταν με τη χωρητικότητα των πνευμόνων. Όσο περισσότερο μειώνονταν το μέγεθος και η αποδοτικότητα των πνευμόνων https://www.parapolitikaargolida.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%b6%cf%89%ce%b7-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%80%ce%bd%ce%bf%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b4%cf%8d%ce%bd%ce%b5/

2 σχόλια:


  1. Laura Kokko
    @KokkoLMI
    ·
    4t
    Vastauksena käyttäjälle
    @ollipekkak
    Lapseni suuttui minulle syksyllä, koska aurinko laskee aiemmin kuin kesällä. Pyydän nöyrästi anteeksi universumilta,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mme, että myös pelkän yhden rokotteen saaneita sairastui deltavariantin vuoksi pahasti, Leskinen sanoo.

    Hän myöntää itsekin luottaneensa aikaisemmin myös siihen, että kahdesti rokotteen saaneet eivät olisi enää vaaraksi muille.

    – Mutta kun epidemian aikana testasimme esimerkiksi kahdesti rokotettua henkilökuntaa, huomasimme, että hekin voivat edelleen kantaa ja nykytiedon valossa osa myös tartuttaa virusta.

    Aikaisemmin vuodeosastopotilaan hoidossa riitti kirurginen maski, mutta Kanta-Hämeen sairaalassa todettiin, ettei sen antama suoja enää riitä.

    ΑπάντησηΔιαγραφή