Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Toyota Life Style Late @lauriojain · 12. tammik. Aion nyt lähteä Rismaan tuulihousut jalassa. En koe häpeää saati kuolemanpelkoa. Tulkoot vastaan pisniskumppaneita tahi sidosryhmäläisiä, kuljen pystypäin valintani kanssa kohti vääjäämätöntä loppua.

Oma tätini edesmennyt . Oli valittu kaupungissa mukavammaks ihmiseksi, asiakkaat pitivät hänestä. Sairastuin dementiaa ja Alzheimerin tautiin. Oli pakko pitää lepositeissä loppuaikoina. Kaikki Kasa kakkaaja ilkeydet purkaantuu kun ei ollut estoja. Suru Räjähtävä pääUniset kasvotItkevät kasvot ..ethän Sinä ole mikää peruskoulun opettaja, joille nuo maireat puheet ovat arkipäivää erityisesti suurempien kaupunkien lähiökouluissa.Itsekin työskentelen muistisairaiden kanssa. Ja tämmöinen ei ole arkipäivää Kasvot, monokkeli. Onko meille valikoitunut astetta suloisemmat mummelit ja pappelit? Hymyilevät kasvot sydämen muotoisilla silmilläSiinä on vaan, se että jonkun pitää sekin duuni tehdä. Itse en sitä kestänyt ja syvä kumarrus Annalle ja kaikille muille samassa tilanteessa. Mä olen ja pysyn noiden meidän psyk. puolen ihanien hahmojen parissa. Onhan siinäkin omat hauskuudet -elämä on Punainen sydän Näytä vastaukset Eveliina Montonenio – sai pitää ylijohtajan virkansa. https://iltalehti.fi/politiikka/a/b6b8a4fc-4ffb-406b-baef-0004076be454 Suomessa siis VALTIONTALOUDEN TARKASTUSVIRASTON JOHTAJA saa jatkaa työssään KAVALLETTUAAN työnantajan omaisuutta. @Eveliina22 ·Ylen uutiskynnys ei näköjään ylittynyt siitä, että Ukrainan pressa toruu länttä sodan eskaloimisesta 11t Vastauksena käyttäjälle @MartikkaAK Ai että.. samaa on tarjolla omalla työpaikalla. Potkitaan, purraan, lyödään, haistatellaan ja uhkaillaan. Ai että mi
ten mukava

3 σχόλια:


  1. Aleksi Laine
    @PuuroNaama
    ·
    27. tammik.
    Vastauksena käyttäjälle
    @MikaAaltola
    Emme kyllä varsinaisesti voi sitä aivan itse päättää. Lisäksi Venäjä näkee Euroopan vain USAn vasallina. Jos USAlla ja Venäjällä on nokkapokkaa Euroopassa, se koskettaa meitä melko automaattisesti. Edelleen odottelen, milloin Eurooppaa alkaa heräilemään rakentamaan omaa armeijaa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sammakko 4 Sisaruksen äiti. Rakastan vanhinta tytärtäni Olivea (27), vanhinta poikaani Escoa (21), toista tytärtäni Laiyaa (20) ja kolmatta tytärtäni Karinaa (20). Pidän animesta, sammakoista, pandoista, kapybaroista, sioista ja ulkomaisesta ruoasta. Kuuntelen monenlaista musiikkia. Rakastan Suomea, Isle of Wightia Englannissa, Shonan & Otokunia, Kamigoria ja Maniwaa.
    Liittyi tammikuu 2015
    3 710 seurattua
    1 823 seuraajaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή