Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

maaaaaiiiooooos!ehDemarinuorten näkemys: Vasemmistonuorten käytös ei uhannut ketäänΠρέπει επειγόντως να οργανωθώ να ξέρω τι δεν θα κάνω σήμερα το βράδυ.

4 σχόλια:

  1. Nick Name ‏@emiliakukkala · 6 min
    Poliisi toimi Helsingin vappumarssilla SAK:n pyynnöstä: http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3162762/poliisi-toimi-helsingin-vappumarssilla-sakn-pyynnosta …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yhtäkkiä huomasin eri puolilta ilmestyneen poliiseja vaivihkaa ympärillemme. Saartorengas kiristyi hiipien, mutta nopeasti. Ihmiset huomasivat yhtäkkiä olevansa eri puolilla jakolinjaa. Nopeasti poliisit olivat eristäneet parikymmentä mustiin pukeutunutta tiukaksi sumpuksi. Oli vaikeaa nähdä, mitä poliisimuurin takana tapahtui, vaikka olimme ihan vieressä. Näin ihan vierestä, kuinka isä noin nelivuotiaan pojan kanssa yritti päästä saartorenkaasta ulos. Saartava poliisi ei ensin halunnut tehdä tilaa, mutta sivusta tuli toinen poliisi sanomaan "kyllä sen lapsen kanssa voi päästää". Tuli tunne että onko tämä joku oikeilla ihmisillä tehty joukkojenhallintaharjoitus?

    En ollut valmistautunut tällaiseen. Kun järjestysmiehet kehottivat meitä ja muita torille jääneitä kiertämään blokatut ihmiset ja liittymään muuhun kulkueeseen, en tiennyt mitä tehdä. Osa lastenrattaiden kanssa liikkuneista noudatti järjestyksenvalvojien kehoitusta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kremlin pääideologi, tunnettu venäläinen filosofi ja Euraasian aatteen isä Alexander Dugin vierailee Helsingissä 18.5.2014. Mukana ovat myös muut Venäjän älymystön johtavat ajattelijat, kirjailija Alexander Prohanov ja historioitsija Nikolai Starikov. Tilaisuudessa avataan Donetskin Tasavallan diplomaattiedustusto ja käsitelläään maailman tapahtumia.

    Tapahtumapaikka Helsingin keskustassa ilmoitetaan myöhemmin!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (HELSINKI) Helsingin jokavuotisessa vappukulkueessa syntyi eilen väkivaltainen yhteenotto. Paikalle oli saapunut runsaasti “poliiseiksi” itseään kutsuvan ryhmän jäseniä. Toistaiseksi tuntemattomasta syystä nämä hyökkäsivät kulkueeseen osallistuneiden anarkistiryhmän jäsenten kimppuun.

    Erityisen vaarallisen tilanteesta teki se, että molemmat ryhmät olivat aseistautuneet. Anarkisteilla oli käytössään kestopuisia aitaseipäitä. Poliiseilla oli muun muassa tuliaseita, pamppuja, hevosia, mellakkavarusteita ja yhteiskunnan varaukseton luottamus.

    Poliisi tutkii tapausta. Tai siis, no, ei tutki välttämättä.

    ΑπάντησηΔιαγραφή