Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

NATO exercise in Ukraine will be called Trident,

mita on hyvaksyminen se takaa jotain tilaNTEEN. VakaUTTa jaa luottamustaTutkijat haan: Ihmisille kehittymässä "digitaaliset aivot",Pääkirjoitus (intro) Pääkirjoitus Juho Rantala Käytännöstä Ilmastonmuutos, sfääri ympärillämme Jari Holopainen & Samuli Helama Carl von Clausewitzin käsityksistä sodasta ja sodankäynnistä Lauri Greggilä Fenomenologian kahdet kasvot Tuomas Lepistö Kansannousuksi tuleminen Juho Rantala Käännös Kääntäjän esipuhe Jaakko Vuori Ihminen - Normatiivinen olento Robert Brandom Novelli Vaa'ankieli Riku Vienonheimo jotka kykenevät selailuun http://bit.ly/1lKPTvMihdoin lakanat...tulin sänkyyn...twiittailin...tuli nälkä...söin näkkäriä...jälkkäriksi Kismet... Ja Nyt On Sänky Täynnä Murusia :( :( :(-Μάνα φτιάξε μου τσάι για τα λαιμά μου -Να πάρεις τον κώλο σου και να φτιάξεις μόνος σου. Παίζω Κάντικρας. Ζω ένα δράμα φίλε follower

8 σχόλια:

  1. joku tai jokin ei petä toiveita tai aiheuta pettymystä.[1] Itseluottamus on luottamusta omaan itseensä.[1]

    Ihmisten välinen luottamus on tunnetta ja kokemusperäistä tietoa. Luottava ihminen uskoo, että luottamuksen kohde ei halua hänelle pahaa, vaan tarkoittaa hyvää. Jos ihminen epäilee toisen moraalia ja aikeita, luottamusta ei synny. Luottamuksen edellytyksiä ovat hyvien aikeiden lisäksi osaaminen (kompetenssi) ja riski.

    Luottamus on ennen kaikkea tunne, jonka kohdistamme ihmiseen, johon luotamme. Luotettavuus sen sijaan riippuu omasta käyttäytymisestämme. Muut arvioivat miten luotettavasti käyttäydymme. Lyhin tie luottamukseen on käyttäytyä luotettavasti ja olla luottamuksen arvoinen. Luottavaisuus on ominaisuus, johon vaikuttaa sekä persoonallisuus että kasvuympäristö. Toiset luottavat helpommin kuin toiset.

    Viime aikoina Suomessa on tutkittu luottamusta erityisesti työelämän kontekstissa. Luottamus esimiehen ja alaisen välillä on erityisen tärkeää sekä työhyvinvoinnin että tehokkuuden kannalta. Myös luottamusta organisaatioon on tutkittu. Jotta organisaatioon voi luottaa, tarvitaan toimivia rakenteita, oikeudenmukaisia toimintatapoja ja yhteisiä sääntöjä, jotka ovat kaikkien tiedossa ja kaikille samat.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. valmistaudun auheuttamaan pettymyksta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tykkaako se pettymyksen tunteista, kuka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα ρε μαλάκα, που είσαι;
    -Στο δρόμο είμαι, ντύνομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή