Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

alelähdöt! Ne ovat myynnissä ainoastaan Veturi-asiakkaille 15.7.2014 alkaen ja kaikille asiakkaille 18.7.-6.8.2014. Matkustusaika: 7.-27.8.2014. τρέλανε με λιγο, μπορείς!Tarjoukset ovat voimassa molempiin suuntiin. Tarjoushinnat näkyvät Veturi-asiakkaille verkkokaupassa kirjautumisen jälkeenossa rannassa on merimetso tai haikara mut hataralla lintutuntemuksella sanoisin. sanoo vaan että KRAAK.

13 σχόλια:

  1. picture is from #kallioblockparty yesterday! @kuningasideaofficial played an awesome show for 20 000 people!... pic.twitter.com/ggUP57v423 Kun saa vapaasti viedä hyvän mielen ja omat eväät kaikki sujuu mallikkaasti! Olipas kivaa, kiitos #kallioblockparty ! pic.twitter.com/psgdrBzqXU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ai tääl on kaikki. I've been here 5 minutes and already ran into @odelma & @venlaylex. #KallioBlockParty pic.twitter.com/gmpvttM5Yh Hieno päivä! #kallioblockparty toimii 3. linjalla noin about 100%. Party on! #helsinki #bailando #kallio #viihtyminen pic.twitter.com/5K3GdmAywK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Good music, happy people and fun at #Kallioblockparty pic.twitter.com/CmwYUg1TMb salasanoj

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Multa jäi väliin. Tai piipahdin, mut oltiin Ran synttärivaraslähtöbileissä, ni meni noi streetkemut sit ohi. Vaikutti kyl aika......... tylsiltä.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tasaarvoa muttei vielä demokratiaa ,toisinaan toivon, että tulis se komeetta ja lähdettäis koko paska kerralla ja komeesti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. that guy witha rullalauta every evening this time comes down my street...scratsh scratsh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Jari Hirvieläin @Hirvielain · 30. heinäkuuta
    Minä ajan naistenpyörällä. Kalustollekkin paljon pienempi riski.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. un naiset rakastuvat minuun ne sanoo sä oot niin erilainen. Kun ne lähtevät ne sanoo sä oot liian erilainen

    ΑπάντησηΔιαγραφή