Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Oliko sitkeää purtavaa?

Η γυναίκα είναι σαν μια ταινία τρόμου: Όσο περισσότερο χώρο αφήνει για τη φαντασία μας τόσο καλύτερο.... (Α.Χ) pic.twitter.com/5pFLtDBXyI avantoon 9999mutta tarkasti suojattunahei888 Mika Aittamäki ‏@Aittamaki 5 min Digitalisoituminen vaikuttaa jo merkittävästi liikkumiseen. Englannissa isojen kaupunkien kauppakaduilla jalankulku on vähentynyt 8% ->2010Mummosi oli piisi kun sinua taikinakulhossa jose mummotlemine.lapsitahtoo kuulla samansadunpuistonpenkin maksilainenmikkihiiri.mitä tapahtui kun piirsit tuon.sillä hetkelläparhaimmillaan suomalaiset ovatyrittäessään mahdotonta.orava ei itek ite itke

5 σχόλια:

  1. Suomen kansallisena tavoitteena on harjoittaa merivoimien yksiköitä toimimaan kansainvälisissä merellisissä kriisinhallintaoperaatioissa sekä harjoitella kansainvälisen avun vastaanottoa puolustuksessa.

    Kommodori Heilanen uskoo, että suuri harjoitus houkuttelee harjoitukseen osallistumattomien maiden kuten Venäjän aluksia paikalle.

    ”Harjoitukseen osallistuville aluksille annetaan ohjeistus kolmansien osapuolten varalta. Sivullisia voidaan pyytää väistämään, mutta kansainvälisillä vesillä tapahtumia voi muuten seurata vapaasti .”

    Suomesta harjoituksessa ovat mukana kaikki puolustushaarat ja rajavartiolaitos. Suomalaisjoukkoihin kuuluu noin 900 palkattuun henkilökuntaan kuuluvaa, 400 reserviläistä ja yli 200 varusmiestä.

    Merivoimien mukaan harjoituksen järjestäminen on kustannustehokasta toimintaa. Jokainen maa vastaa omalta osaltaan kuluista.

    ”Me emme voisi lähettää tällaista määrää miehiä esimerkiksi Ruotsiin harjoituksiin. Nyt meillä on mahdollisuus harjoitella muun muassa sukellusvene-etsintää”, Heilanen kertoo.

    Harjoitusta johtaa merivoimien esikuntapäällikkö, lippueamiraali Juha Vauhkonen.

    Vuodesta 2007 lähtien järjestetyn Northern Coasts -harjoituksen isäntämaa vaihtuu vuosittain. Harjoitus järjestettiin edellisen kerran Suomessa syksyllä 2010.

    Tämänkertaiseen harjoitukseen osallistuvat kuutisenkymmentä alusta kokoontuvat viikonlopuksi Turkuun. Osa aluksista on avoinna yleisölle Aurajokirannassa lauantaina ja sunnuntaina kello 12–16.

    Ulkomaiset alukset saapuvat Turkuun viidessä saattueessa suomalaisalusten johdolla perjantaina. Kolme saattuetta lähtee Utöstä aikaisin perjantaiaamuna, ja niiden odotetaan saapuvan Turkuun vähän ennen puoltapäivää. Kaksi muuta saattuetta saapuvat Turkuun perjantai-iltana noin kello 21–22.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. toimintaa.

    Merivoimien mukaan Ukrainan kriisi ei ole vaikuttanut harjoituksen suunnitteluun tai toteutukseen.

    ”Tätä harjoitusta on suunniteltu jo 11 kuukautta, ja sen järjestämisestä sovittiin jo vuonna 2010. Minulla ei ole kristallipalloa, jolla olisin voinut ennustaa kriisin”, sanoo kommodori Petri Heilanen merivoimien esikunnasta.

    Venäläiskoneiden epäillään loukanneen Suomen ilmatilaa maanantaina ja lauantaina. Ilmatilaloukkausten ja harjoituksen mahdollista yhteyttä Heilanen ei kommentoi.

    ”Rajavartiolaitos tutkii ilmatilaloukkauksia. Epäilen, että saadaanko niihin koskaan selvyyttä”, Heilanen sanoo.

    Harjoituksen kuvitteellisena tilanteena on muun muassa terrorismiin, merirosvouteen ja salakuljetukseen liittyvä kriisinhallintaoperaatio. Harjoituksen tarkoituksena on kehittää osallistuvien monikansallisten joukkojen yhteistoimintakykyä.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Suomessa alkaa ensi viikonloppuna merivoimien järjestämä mittava kansainvälinen sotaharjoitus, johon osallistuu joukkoja ja aluksia yli kymmenestä EU-, Nato- ja Naton kumppanimaasta.

    Harjoitus näkyy jo tänään keskiviikkona liikenteessä, kun kolmisenkymmentä saksalaista kuorma-autoa ja muuta sotilasajoneuvoa siirtyy Helsingin Vuosaaren satamasta Turkuun. Ne ovat osa Saksan uutta satamasuojausyksikköä.

    Kaksiviikkoiseen Northern Coasts 2014 -harjoitukseen osallistuu kaikkiaan noin 3 000 ihmistä, joista puolet tulee Suomesta. Harjoitustapahtumat ulottuvat laajasti Suomen lähivesille Pohjois-Itämerellä sekä rannikolle.
    SANOMA NETWORK OPTIMIZER
    Älä perusta omaa yritystä
    Tutustu helpompaan vaihtoehtoon. Voit toimia helposti ilman paperisotaa!
    oikotie-yrittäjyyteen.Eezy.fi
    Oletko sinä Etu-Eija?
    Pelaamalla JHL:n Duunivisaa opit lisää eduistasi ja tiedät enemmän!
    jhl.fi/duunivisa
    Unelmien omakotitalo?
    Rakennuspalvelu Mika Roos Oy rakentaa ok-talot pääkaupunkiseudulla - Soita!
    www.rakennuspalvelumikaroos.fi

    Sotalaivoja saapuu yhteensä noin 60, joista noin 40 tulee ulkomailta. Mukana on muun muassa ruotsalainen ja saksalainen sukellusvene.

    Ilma- ja erikoisjoukot tukevat harjoituksessa merivoimien

    ΑπάντησηΔιαγραφή