Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Onnestain on puolet sun.

5 σχόλια:

  1. ΤΥΧΕΡΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΥΚΟΛΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΡΕ ΑΡΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΠΟΕΛ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΒΕΘΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. esa kuuluu tutkijoihin joiden ei tarvitse kierrättää lähteitä usan yliopistojen kautta.neuvostoLIITTO ei ollut arvotyhjio 1990 se ei ole sita nytten kommunismin rakentajan KOOOOOODI. vaikka rkielamassa .arjessa.arkisin.hallittu.hallittu hulluus siiis:F.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hallittua huklluutta ei kierrätetä usan kautta? kymmenen kaskua. yhteiskunnassa ja puolueessa kahden kerroksen vakea.puoluejohto ei saanut pehemeta.kollektiivisuusko vaistyi????en usko ei se vo i koskaan todella vaistya hehehe.jopa 40prossa pitaa vanhaa neuvostoliitoa parempana.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. avarasieluiset oblomovilaiset anarkistit.laiskottelu ok.fatalismia myos.kun fatalismista lahtee hohto.......herran alla. j. haaveilulla on vaenjan sielussa ainapaikka. venajan sielussa.aj vanjan.ja.russian kseroun na organothoun.kaavakkeella voi saaada halutut vastaukset hra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. laadullisnen syvahaastattelu ei olisi pahitteeksi vanälaista tutkittaessa....hejj.siella on menossa jatkuva perestroika. tilasto siella on kuollut sielu gogol.oman onnen seppa.oma. jossain se on jossain.laiskotteleva mentaliteetti estaa nousua???? venajalta katoaa sosiaalista paaomaa. lenteen.länteen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή