Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Mä käyn vielä joskus Jerusalemissa. Ehkä sitten kun lopettavat sen paukuttelun. Eli siis en ikinä. Pyhien väristysten määrä ois valtava.Motivational Quotes @DavidRoads · 7. elokuuta I can't believe that God put us on this earth to be ordinary. - Lou Holtz.

8 σχόλια:

  1. If you think I’ve gone crazy, try picking a flower from the garden of your neighbor. - Charles Bukowski

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Jos olisin pääministeri twiittaisin salanimellä täysin absurdia paskaa. Voisin myös väittää olevani pääministeri. Kukaan uskoisi kuitenkaan. http://www.marttatervonen.com/#!Merirosvon-sydn/c22kh/3A633D0C-5D1D-408E-B1C0-F612416B24F6 n teoreettinen kyhäelmä joka on tuomittu muuttumaan heti ja aina kun joku toinen osallisena ollut suvaitsee muistaa toisin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Minä eilen illalla tyttärelle: "Pidä nyt se suusi kiinni ja avaa se suu, että saadaan sun hampaat pestyä"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Käsittele kaikkia stressaavia tilanteita kuin koira.Jos et voi syödä tai leikkiä sillä,kuse sen päälle ja kävele pois!"...sit mä, vittu, sanoin sille, et vittu nyt olis, vittu parempi painuu vittu vittuun..."Radiossa soi Robbie Williams:n Let Me Entertain You. Poika 6v. kysyi, onks tää Kaija Koo?Miksi aina, kun vaimo tulee viereen istumaan ja kysyy mitä katselet puhelimesta, ruutuun pamahtaa @Zapman1961 twiittaama alastonkuva?Pojan kanssa mökillä. Syödään eväitä ilmastoidussa autossa. Ei haittaa helle, eikä hyttyset!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tytär 3v. raivosi, ettei halua tiettyä paitaa päälleen. "Ei käy!!! Mä näytän siinä ihan lapselta!"Taas kerran etsin puhelintani ihan paniikissa ympäri asuntoa, samaan aikaan kun puhuin vaimoni kanssa puhelimessa.Samuel Solowitch @samuelsolowitch · 2. maaliskuuta
    Poliisista soittivat juuri. Väärä numero.Kun itse tekee, saa juuri sellaista, mitä sattuu tulemaan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Porošenko lupasi asevarusteluun yli kaksi miljardia euroa lisärahaa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Liberaali-demokraattinen kapitalismi on kehittänyt ja oikeuttanut entistä monimutkaisempia tapoja kiertää veroja laillisesti, niin monimutkaisia, että ne mahdollistavat uuden lakimiesluokan yhä kasvavan hegemonian, jonka tarkoitus on ei ainoastaan ratkoa vaan myös ja nimenomaan ylläpitää ja jopa yhä suuremmassa määrin hämärtää konsulttidemokratiaksi muuttuvan parlamentarismin suhdetta rahan valtaan. Onko tällainen systeemi enää mitään muuta kuin pääomaparlamentarismin legitimoima suurpankkiloisten turva

    ΑπάντησηΔιαγραφή